SINDS 2004 DE SLATWALL-SPECIALIST VAN EUROPA ! TOPKWALITEIT TEGEN LAGE PRIJZEN.

Introductie Dizz

check Dizz out

Dizz is een snelgroeiend bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op de verkoop van allerhande slatwall-systemen. Het ideale systeem voor het inrichten van showrooms, winkelruimtes, shops, beursstands etc. Optimale presentatiemogelijkheden tegen de laagst mogelijke kosten.

De klanten bestaan uit detaillisten, winkelketens, standbouwers, winkelinrichters, en allerhande bedrijven die slatwall / lamellenwanden in hun showroom toepassen.

Dizz levert slatwallsystemen aan klanten in landen van geheel Europa, zoals Duitsland, Belgie, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Hongarije, maar bijvoorbeeld ook naar landen als Suriname en de Verenigde staten.

Het uitgangspunt is dat er producten worden geleverd tegen de scherpst mogelijke prijzen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Zo levert Dizz slatwall panelen die in Europa worden geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Eveneens wordt er groot belang gehecht aan een klantvriendelijke opstelling, korte lijnen en snelle levertijden. Om dit mogelijk te maken houdt Dizz een grote voorraad aan. Zijn producten onverhoopt niet voorradig dan wordt er adequaat naar een goed alternatief gezocht..

Wij verwelkomen u graag als onze klant. Neem de proef op de som, niets voor niets is ons credo "Check Dizz Out".

 
Loader

Bestellen bij Dizzcount

winkelmand

0  producten in mandje