SINDS 2004 DE SLATWALL-SPECIALIST VAN EUROPA ! TOPKWALITEIT TEGEN LAGE PRIJZEN.

Fotoalbum Overzicht

Fotografie

Fotografie

Dizzpanel slatwall leent zich ook prima voor de presentatie van fotogerelateerde producten

Lees meer
Kookwinkels

Kookwinkels

Slatwallpanelen van Dizz zijn ideaal voor de presentatie van koekenpannen, pannen, keukenmachines, keukengerei etc. Voor iedere keukenstudio, keukenshop, kookwinkel, kookshop de oplossing voor een voordelige en smaakvolle winkelinrichting.

Lees meer
Hifi & Audio

Hifi & Audio

Op zoek naar winkelinrichting / showroominrichting voor hifi, audio apparatuur, etc.? Onderstaand diverse voorbeelden van audio apparatuur presentaties, televisiewanden, accessoirepresentaties etc. De slatwall wanden van Dizz vormen de ideale basis voor een geslaagde en flexibele productpresentatie.Overigens is onze nieuwe website gereed. Bezoek nu www.dizz.nl

Lees meer
Scrapbooking

Scrapbooking

Op zoek naar winkelinrichting / showroominrichting voor scrapbooking, scrapbooks, etc.? Onderstaand diverse voorbeelden van papierpresentaties, scrapbookwanden, accessoirepresentaties etc. De slatwall wanden van Dizz vormen de ideale basis voor een geslaagde en flexibele productpresentatie

Lees meer
Ruitersport

Ruitersport

Onderstaand een overzicht van kledingpresentaties, laarzenpresentaties, t-shirtpresentatie, beugelwanden etc. Voor iedere ruitersportwinkel kunnen de mdf slatwall panelen van Dizz, de slatwall-specialist een welkome aanvulling zijn. Een nette overzichtelijke maar bovenal een razendvoordelige productpresentatie.

Lees meer
Running

Running

Onderstaand een overzicht van schoenpresentaties, schoenenwanden, hardloopschoenen etc. Voor iedere modewinkel kunnen de mdf slatwall panelen van Dizz, de slatwall-specialist een welkome aanvulling zijn. Een nette overzichtelijke maar bovenal een razendvoordelige productpresentatie.

Lees meer
Muziek

Muziek

Op zoek naar winkelinrichting / showroominrichting voor muziekinstrumenten, etc.? Onderstaand diverse voorbeelden van gitarenpresentaties,slagwerkpresentaties, saxofoonpresentaties etc.. De slatwall wanden van Dizz vormen de ideale basis voor een geslaagde en flexibele productpresentatie.

Lees meer
Telecom

Telecom

Op zoek naar winkelinrichting / showroominrichting voor telefoonwinkels, belhuizen, mobiele telefoons, telecomzaak etc.? Onderstaand diverse voorbeelden van Telecompresentaties en mobiele telefoonwanden, etc. De slatwall wanden van Dizz vormen de ideale basis voor een geslaagde en flexibele productpresentatie.

Lees meer
Techniek

Techniek

Op zoek naar winkelinrichting / showroominrichting voor bijvoorbeeld een technische groothandel, gereedschappenpresentatie, bouwmarkt etc.? Onderstaand enkele voorbeelden van de uitgebreide presentatiemogelijkheden. De slatwall wanden van Dizz vormen de ideale basis voor een geslaagde en flexibele productpresentatie.

Lees meer
Sport

Sport

Op zoek naar winkelinrichting / showroominrichting voor sportshops,sportzaken,sportwinkels, sportshowrooms etc.? Onderstaand diverse voorbeelden van winkelinrichting voor sportzaken etc. De slatwall wanden van Dizz vormen de ideale basis voor een geslaagde en flexibele productpresentatie en/of sportzaakinrichting.

Lees meer
Speelgoed

Speelgoed

Op zoek naar winkelinrichting / showroominrichting voor speelgoed, pluchedieren, speelgoeddozen etc.? Onderstaand diverse voorbeelden van speelgoedpresentaties, pluchebeesten presentaties etc. De slatwall wanden van Dizz vormen de ideale basis voor een geslaagde en flexibele productpresentatie.

Lees meer
Schoenen

Schoenen

Op zoek naar winkelinrichting / showroominrichting voor sportschoenen, voetbalschoenen, schoenen etc.? Onderstaand diverse voorbeelden van sportschoenenpresentaties, schoenenpresentaties, sportschoenenwanden etc. De slatwall wanden van Dizz vormen de ideale basis voor een geslaagde en flexibele productpresentatie.

Lees meer
Motoren

Motoren

Dizz Doetinchem is de ideale partner voor winkelinrichting t.b.v motorzaken, motorshop,scootershops,scooterzaken, bromfietszaken etc. Slatwall / lamellenwanden zijn de ideale oplossing voor de presentatie van allerhande motoraccessoires, scooteraccessoires etc. Ruimtebesparend en uiterst aantrekkelijk geprijsd.

Lees meer
Fietsen

Fietsen

Vele fietsenzaken, fietsenwinkels, fietsshops passen al de Slatwall / strokenwanden van Dizz Doetinchem toe. Onderstaand een overzicht van de toepassingsmogelijkheden van de Dizzpanel slatwall panelen. Fietshelmen, wielershirts, fietsschoenen, regenjacks, fietsaccessoires etc. zijn in een handomdraai te presenteren. Voor ieder winkelinterieur een must.

Lees meer
Kleding

Kleding

Onderstaand een overzicht van kledingpresentaties, tassenpresentaties, t-shirtpresentatie, riemenwanden etc. Voor iedere modewinkel kunnen de mdf slatwall panelen van Dizz, de slatwall-specialist een welkome aanvulling zijn. Een nette overzichtelijke maar bovenal een razendvoordelige productpresentatie.

Lees meer
Erotica

Erotica

Dizz heeft ook voor iedere sexshop, erotiekshop, erotiekwinkel, online erotiekshop de ideale presentatiewanden. Supervoordelige shopinrichting voor de laagst mogelijke prijzen. Ideaal voor dildopresentatie, DVD-presentatie of complete winkelinrichtingen

Lees meer
Electronica

Electronica

Ook allerhande electronica producten zoals connectoren, printplaten, kabels, blisters etc.etc. laten zich prima en voordelig op slatwall / lamellenwanden van Dizz Doetinchem presenteren. ideale voordelige winkelinrichting voor iedere electronicawinkel, electronicashop en/of electroshop

Lees meer
Computer

Computer

Slatwall /lamellenwanden van Dizz zijn ook prima geschikt voor de winkelinrichting van computerzaken, computershops, electronicawinkels. Laptops, computertassen, cartridges, toners etc.et.c laten zich uitstekend presenteren op iedere kleur wandpanelen.

Lees meer
Bijoux

Bijoux

Op zoek naar winkelinrichting / showroominrichting voor bijouxartikelen, sieraden, etc.? Onderstaand diverse voorbeelden van bijouxpresentaties, sieradenwanden,oorbellenpresentaties etc. De slatwall wanden van Dizz vormen de ideale basis voor een geslaagde en flexibele productpresentatie.

Lees meer
 
Loader

Bestellen bij Dizzcount

winkelmand

0  producten in mandje